Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15.Fejezet

15.Fejezet

Karyn

 Reggel nagy nehezen felkeltem, és nem emlékeztem a tegnapra. Ránéztem a telómra és eszembe jutott hogy ma hegyre megyünk. A szabadságtéren Találkoztam Manamival. Castiel is ott volt.

- Őt meg mért hívtad ide?! – mondtuk kórusban Casttal –

- Mert Ki kell békülnötök! Titeket egymásnak teremtettek! – Durcás arccal mentem fel a szabadság szobor tetejére. Manami középen volt.

- … Kérlek! csináljatok már valami beszéd kontaktust!

- hm Castiel, te egy idióta vagy!

- Ahogy te is!

- örülsz? beszéltünk! – szóltam oda Manaminak.

- aha… - Aztán durcás fejjel mentünk tovább. Mikor felértünk, rájöttem hogy tériszonyos vagyok. Elkezdett fájni a fejem, szédültem és hányingerem lett. Próbáltam nem mutatni. Addig mentünk, amíg el nem ájultam.

Manami Jön!:

Éppen mentünk nagy csendben, mikor Kameko hírtelen elájult.

-Kameko!

- ezzel meg mivan? – mondta Castiel aggódó hangon.

- Ahh elfelejtettem hogy tériszonyos! Hívd a mentőket!

- Azonnal! – megfogta a telefonját, és felhívta a mentőket. Eközben nagy tömeg lett. Castiel felvette az ölébe, és gyorsan elfutottunk, a kórházba, mert a mentők nem tudnak ide feljönni.

*A kórházban*

Kameko, még mindig csak eszméletlenül feküdt az ágyán. Castiel, odaült az ágya szélére, és megcsókolta Kamekot, és oda súgta „Szeretlek! Nem akarlak elveszíteni! Kérlek ne halj meg!” *mért halna meg ha csupán csak elájult?* Ekkor az orvos bejött, és azt mondta hogy menjünk ki, hogy megvizsgálhassák Kamekot. Mi kimentünk, és Castiel meg fel-le járkált.

- mért mászkálsz?

- mert aggódom!

- De hisz szakítottatok nem?

- igen de hülye voltam! valahogy mindig csalódást okozok annak akit a legjobban szeretek! Még mindig szeretem!

- Értem… - ekkor kijött az orvos, hogy bemehetünk, annak ellenére hogy Kameko még mindig eszméletlen volt. Oda mentünk az ágyához, és leültünk. Castiel oda hajolt Kam fölé és megcsókolta. *Csipkerózsika filling! :P* Kameko felébredt, és vissza csókolta Castielt. Cast oda súgta neki hogy „nem szeretnélek elveszíteni! hülye voltam! nagyon! megbocsájtasz?”

- Persze hogy megbocsájtok neked! – ekkor elsírtam magamat… *XD*  - Tipikus Manami! Tetszik a szappan opera?- a sírásom átment nevetésbe. Végre hazamehettünk, és Kameko + Castiel újra együtt vannak!

Lysander jöhet!

Átmentem Kamekohoz, és vettem egy doboz bonbont, egy csokor virágot, és írtam egy verset is neki. Be akartam neki vallani, hogy mit érzek iránta. A hátam mögött az ajándékokkal, becsengettem Kamhoz. Meglepetésemre, Castiel nyitott ajtót.

-Csá Lys! Képzeld Kamekoval újra járunk!

- ti… jártok…

- Igen! – mondta Kameko, és Castiel homlokára egy puszit nyomott.

- ohh… - és kidobtam az ajándékokat, a szemétbe mikor hátat fordítottak nekem. Nagyon fájt… *mit is gondoltam?! hogyha nem járnának, akkor se lenne Kam a barátnőm, gyomorszájon vágna, és rám csapná az ajtót! én hülye!* hazamentem, és írtam egy dalt, a szerelmi fájdalomról. El is énekeltem, de inkább abba hagytam, mert SMS-em érkezett Castieltől.

- Csá Lys! Átmegyek hozzátok próbálni! 20 perc múlva ott leszek!

Kameko!:

Miután Cast elment, SMS-em jött a nővéremtől.

-szevasz Húgi! Emlékszel arra amikor át kellett költöznöd hozzám? *ez rosszul kezdődik!* most viszonozhatod! Át kéne egy időre költöznöm hozzád! Csak egy kis időre! Nemet nem mondhatsz! nah holnap megyek át szia! - *még mit nem! nem nem nem nem nem nem nem nem! NEM!*

- ki volt az Kam?

- a nővérem… ide akar egy időre költözni!

- akkor én megyek!

- Ne! Nem hagyhatsz itt azzal a nőszeméllyel! Itt kell maradnod! Kérlek!

- Bocsi de megyek! szia! – Manami elment. én lefeküdtem aludni, és arra ébredtem hogy a nővérem csenget.

- Szia kishúgom!

- szia… - mondtam unottan-

- Mi az? Nem is örülsz nekem?

- mért örülnék cica babának, akinek a fia unalmas? – ekkor bejött Matthew, és a nővérem Karyn. Délután, csengetést hallottam. Kinyitottam az ajtót, és Castiel fogadott.

- Szia Kameko! őőőő… ki az a roppant rád hasonlító személy a hátad mögött?

- Szia Cast! – nyomtam a homlokára egy puszit.- ő itt a nővérem Karyn, és a fia Matthew!

- Az jó… megyünk sétálni a parkba? úgy hallottam lesz birkózó bemutató!

- Az nagyszerű! Mennyünk! – kirohantam az ajtón, és becsaptam az ajtót.

Karyn beszél!:

elkezdtem irigyelni Kamekot, mert még van szerelme, és még gimibe járt. *igen tudom hogy nyár van de akkor is!* Mindig is engem szeretett jobban anya, meg mindent megkaptam az életben, de Kamekonak ez nem jár ki! Ő nem érdemel ilyen jó életet. Miután Kameko hazaért, én a háta mögé osontam, és leütöttem, egy serpenyővel.

Kameko meséli a sztorit!:

Miután hazaértem, Valami leütött. A világ elsötétült. Mikor felébredtem, egy sötét szobában volta, lekötözve egy székre. A szám egy csík cellukszal be volt még tapasztva. Ekkor a nővérem egy gonosz mosollyal oda jött hozzám.

-Szia Húgi! Megirigyeltem az életed, ezért vagy most lekötözve! Irigylésre méltó hogy egyedül élsz, van egy fiúd aki mindent megtenne érted, és még suliba jársz. Ezért most elveszem tőled! – ekkor kiment a szobából, és kulcsra zárta az ajtót. A kezemet megpróbáltam kiszabadítani, és elérni a telefonomat. Sikerült, és küldtem egy SMS-t Manaminak, hogy „a nővérem bezárt egy sötét szobába, és el veszi az életemet! Segíts!” erre az a válasz fogadott hogy, : „Kameko ugye nem nézel ennyire hülyének? Tudom hogy utálod a nővéredet, de azért nem kell SMS-es telefon betyárkodni!” megpróbáltam minden ismerősömmel, de senki nem hitt nekem még Castiel sem…

Karyn :

Elmentem aludni, és reggel Kameko ruháiba öltöztem, és olyan frizurát csináltam amit Kameko szokott hordani. Leültem az ágyára, és elolvastam a naplóját, hogy képet kapjak hogy milyenek a barátai. Beléptem Kam Facebookjába, és ott is elolvastam ami érdekelte. Elmentem sétálni a parkba, és ott találkoztam Castiellel.

- Szia szerelmem! Hogy vagy?

- ő Kam, van valami bajod? te nem így szoktál beszélni…!

- ó hát természetesen jól vagyok! És mit csinálsz itt a parkban?

- Démont sétáltatom – mű mosoly nyomtam az arcomra, mert utáltam a kutyákat. Eközben Rock meg ott ült a fán.

Rock macsek jön!:

Ott ültem a fán, és láttam hogy Kamekon van valami más… és végül észre vettem, hogy Kamekonak nincs anyajegy a nyakán… oda mentem Démonhoz, aki Karynra morgott.

~ Hé Démon! Ő itt Kameko nővére, Karyn! Kamekonak próbálja kiadni magát!

~ ha tényleg így van… - és Démon elfutott, és kirántotta Castiel kezéből a pórázt. Castiel nem ment utána.

- Nem mész utána? – kérdezte az a kis szemét @!*% Karyn

- Nem hazajön ha éhes!

 - megyünk sétálni?

- aha! – elmentek, és Démon oda jött hozzám.

~ akkor most mit csináljunk?

~ elmegyünk hozzám, és megkeressük az igazi Kamekot!

~ Rendben van! – elmentünk hozzám, és én kinyitottam az ajtót. Körbenéztünk,  és hallottuk ahogy Kameko próbál kiabálni, de nem megy neki mert le volt tapasztva a szája. Az ajtón gomb kilincs volt, ezért egyikünk sem tudta kinyitni. Démon elment Castielhez, és mutatta hogy kövesse. Addig meg kerestem a kulcsot az ajtóhoz. Castiel benézett a kulcslyukon és látta ahogy Kameko lehajtott fejjel, ül a széken, és sír. Castiel betörte az ajtót, és közben azt kiabálta hogy „Kameko!” Kam meg hümmögte hogy Castiel. Kioldozta Kamekot, és letépte a cellukszt a szájáról.

-áúú!

- Kameko…! – átölelte, és eközben Karyn megjött, és döbbenten nézte ahogy Castiel átöleli Kamekot. Cast hátra nézett.

- mégis mit jelentsen ez?! Mégis mért csináltad ezt?!

- Castiel, mindent megmagyarázok!

- Hívom a zsarukat! – elkezdte tárcsázni a számot, és ideértek a zsaruk. Elvitték Karynt, és Matthew meg anyához került.

- Sajnálom hogy nem hittem neked! és mégis mért akarta elvenni az életed?

- Nem tudom.. anya őt jobban szerette mint engem, mindent megkapott, és egyfolytában megalázott. Végtére is, ő neki most is minden megvan. Egy gyerek, a meghalt férje pénze, és egy gyönyörű lakás.

- Értem…

*a vallatáson Karynnál*

- Lám, lám, lám, Karyn! Rég találkoztunk! …és emberrablás? komolyan? Mégis mért?

- Te nem értesz semmit…!

*újra Kameko és Castiel*

- Amúgy voltál már börtönben? – kérdezte Cast-

- hát… javító intézetben…

- mégis hogyan kerültél te oda?

- te azt nem akarod tudni! *gonosz vigyor*

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: közös kari

(adam, 2014.08.24 15:16)

ez már xd lány