Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


16.Fejezet

16.Fejezet

Áramszünet

*Kameko*

A beszélgetésünk után, eszembe jutott, hogy milyen régen találkoztam Kendel tizedessel ~Kendel tizedes, Kameko apjának a munkatársa aki Kameko apja halála után vigyázott Kamra~ . Azóta nem tudom mi lehet vele, amióta kiment a nyílt óceánra dolgozni. Vajon mi történhetett vele. A barátnőmmel Manamival, elterveztük hogy nyaralni megyünk. De sajnos ez meghiúsult, mert ki ment a bokám. Manami, ezért a munka helyén nem tudott szabadságot kivenni, ezért elment a munkába, és bezárta az ajtót. Egészen délig unatkoztam, mert sikerült találnom egy horror filmet. A film elég béna volt, és végig röhögtem az egészet. A film legizgalmasabb pontjánál elment az áram. Ekkor vettem csak észre hogy este van. Elbotladoztam egy gyertyáért a konyhába. Meggyújtott gyertyával mentem vissza az ágyamhoz. Eléggé botladoztam, de végül sikerült elesnem. A gyertya eloltódott miközben esett le, így nem lett tűz. De én viszont a padlón feküdtem, és nem tudtam felkelni. Még Manami ideér, addig van egy óra. Hallottam ahogy valaki kinyitja az ajtót. Elkezdtem kúszni a földön, de jó párszor bevertem a fejemet. Eszembe jutott hogy a filmben is pont így zajlott minden. A lány, a házában fekszik az ágyán, nézi a filmet, elmegy az áram, kibiceg a gyertyáért, visszafele elesik, nem tud felállni a lába miatt, és a gyilkos benyit az ajtón, és elkezdődik a „játék”! Az ember aki benyitott, hamar ki is ment. *Megúsztam! Biztos azt gondolta hogy nincs itthon senki. De biztos nem lehetett gyilkos, hisz ez a valóság, és nem a film! Remélem…* Elkúsztam az ágyamig, mikor valami majdnem rám esett. Egy könyv volt. Megijedtem, mert majdnem a fejemet találta. Nagyon féltem. Ekkor csöngettek az ajtón. Nem tudtam kinyitni, ezért az ember benyitott. Ismerős volt a léptei. *Mintha egy rocker csizma lenne rajta láncokkal… várjunk csak?*

- Castiel…? – kérdeztem bizakodva

- Kameko…! Hol vagy?

- A földön! – vágtam oda bunkón –

- Te meg mit csinálsz ott?! – nézett le a földre –

- Bolhákat tanítok kardozni! Mégis mit csinálnék itt?! Awh kifordult a bokám, Manami elment, ahogy az áram is, és elestem! Ennyi a kerek történet!

- Ha így beszélsz, nem segítek!

- De ovis vagy! – Az ölébe vett, majd rá helyezett az ágyamra, majd ő is ráült. Beszélgettünk egy kicsit, Castiel hozott zseblámpát, és játszottunk vele. Végül, visszajött a világítás, utána 5perccel később Manami is.

- Ti meg mit csináltok?!

- áh! szia Man! Hogy, hogy… jaaaa tényleg! Akkor pontosan érkeztél… Amúgy Cast segített…

- Mért nem hívtál fel?

- Nem találtam a telefonomat!

- ott van melletted…

- jaaaa tényleg! hát, nekem is vannak szőke nős pillanataim.. hehe…

- Megmagyaráznád nekem részletesebben hogy mi történt?

- persze! … - nem szóltam egy szót sem, eközben Castiel csak mosolyogva nézte a műsort.

- …na elmondod?

- Azt nem mondtad hogy el is kell mondanom! Jó, csak szivatlak! – és elmondtam az elejétől a végéig a történetet. Ezután Castiel hazament. Mi meg Man-nal aludni mentünk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.