Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.Fejezet

2.Fejezet

Az érdekes nap

Mikor bementem a suliba, senki sem közelített hozzám *talán a múltkor Amberrel túlzásba estem?*

felvettem kapucnim és lehajtott fejjel mentem be a terembe, elmentem a helyemre és Mr. Freize elkezdett tanítani én csak a gondolataimra koncentráltam. *bár lenne egy barátom* sóhajtottam fel.

- Kameko Kisasszony! tudja hogy ki bukott el Róma kapujában?

- Hannibál a helyes válasz!

- Igen Hannibál, jó a válasz!- *fú ezt megúsztam* elkezdtem ezzel a gondolattal rajzolni. Mikor vége lett az órának Nathaniel odajött hozzám

- Kameko!

- Igen?

- Honnan tudtad? úgy láttam nem is figyeltél oda

- Én előre szeretek tanulni.- pirultam el-

- Tényleg? nem is gondoltam hogy ilyen előre tanulós vagy!- ezzel elment *fúh végre megint csend!* bedugtam a fülembe a fülesem és elkezdtem hallgatni az MP3am zenei tartalmát. *Sikeresen befejeztem a rajzom* ezzel betettem a táskámba mikor megláttam hogy Kentől hátrahagyott bűn ronda medve ott van a táskámba.

- ez meg mit keres itt?!- suttogtam és eldugtam a táskám legaljába. *biztos Rock elkezdett vele játszani az asztalon és beesett a táskámba.* eképp gondolkodtam. Nem volt már kedvem rajzolni ezért elkezdtem játszani a PSemen a spyro the dragon-t.

*egyedül vagyok a teremben… awh magányos vagyok, én egy magányos macskás öregasszony leszek.* törődtem bele. Ekkor Iris jött oda hozzám.

- Szia Kameko! mivel játszol?

- Szia a Kedvenc játékomon a Spyro The Dragonon.

- Dejó! miről szól?

-A története, az hogy az elején a sárkányok interjút vesznek fel és minden rosszat mondanak egy Gorgról, ezért

a sárkányokat átváltoztatta gyémánt szobrokká kivéve egy pici sárkányt, Spyrot. Az a feladat hogy kiszabadítsam az összes sárkányt és legyőzzem a Gorgokat.

- Jó játék lehet! Nincs kedved átjönni hozzám ma délután egyet szórakozni?

- Üsse kő megyek!

- Oké akkor találkozunk nálam itt a címem!- leírta egy papírra a címét és hogy tudok minél hamarabb átmenni hozzá-

- Iris!

- Igen?

-A macskámat nem szeretném otthon hagyni általában alszik amíg haza nem érek a suliból és autómatikusan felébred hogy beengedjen de azután nemtud visszaaludni, jöhetne ő is?

- Persze hogy jöhet!

- Okés!- Amikor véget értek az órák siettem haza, megfogtam Rock hámját és elmentünk Irishez, amikor  metróra szálltunk akkor beraktam Rockot a táskámba. Mikor Megérkeztem gyönyörű őszi fák fogattak, és egy barátságos pici fehér ház. Bekopogtattam az ajtaján, és Iris Anyukája nyitotta az ajtót.

- Jónapot!

- Áhh szia biztos te vagy Kameko igaz?

- igen én vagyok az- bólintottam rá-

- Iris! itt van a barátnőd! –kiabált be a házba- Kérlek gyere beljebb!- szólt kedvesen. Mikor Iris lejött, köszöntünk egymásnak és megfogta kezem, felvezetett az emeletre ahol láttam hogy ott van egy csomó lány akit nem ismertem. Levettem a táskám és kivettem Rockot a táskámból, és óriási sikítozás lett hogy „milyen cuki”!

- Kameko ők itt a barátnőim: Rebeka, Jemie, és Sara, lányok ő itt Kameko!

- Sziasztok! – köszöntem bizakodóan-

- Szia - köszöntek egyszerre- Hogy hívják ezt a cuki kiscicát? - kérdezte Rebeka-

- Rock a neve!

- Mi a neme? –érdeklődött Jemie-

- Ki-kislány- ezzel leültünk Iris hozott popcornt, és üdítőt és elkezdtünk beszélgetni. Egyedül én ültem lehajtott fejjel, és magamban maradtam. Iris észrevette hogy nincs közös témám a lányokkal.

- Lányok, Kamekonak van egy PS-e! Megnézhetik Kameko?

- Igen!- mosolyogtam fel-

- Mit lehet ezzel csinálni? – nézett rá furcsán Sara-

-  játékok vannak rajta.

- Tényleg?! Játszhatunk Rajta?

- Persze! melyikkel szeretnél?

- Őőőm mondjuk ezzel a sárkányossal!- ezután sikeresen beilleszkedtem a négy lány közé. A lányok úgy nézték a játék grafikáját mint tehén az új kapura, nagyon vicces volt ahogy ott szerencsétlenkedtek a játékokkal.

 

 

Mikor másnap elindultam a suliba nem éreztem magam annyira magányosnak.

Amikor beléptem a kapun egyből Nathaniellel találkoztam.

- Szia Kameko!! kérnék egy szívességet tőled!

- Szia Nath! mi lenne az?

- Körbevezetnéd az Ikreket? most érkeztek ide én is szívesen megcsinálnám de sok a dolgom.

- Persze!

- Szuper! itt is vannak! – és ideállította elém az Ikreket.

- Szia! az én nevem Alexandra! –szólt hozzám a lány.

- Az enyém meg Alexander! –folytatta a fiú

- Sziasztok! az én nevem Kameko, én foglak körbevezetni titeket! – ezzel elkezdtem a körbevezetésüket.

először a DÖK termet mutattam meg nekik, az után a szembe lévő osztálytermet.

végül az udvarra vittem őket ott találkoztunk Castiellel.

- Szasz Kameko! ők meg kicsodák?

- Szia Castiel! ők itt az új diákok! Alexander és Alexandra

- Szóval Alex és Alex.

- tulajdonképp igen. Alex és Alex, ő itt Castiel. Ezzel a hellyel zárnám a körbevezető túrát!- visszavittem őket a terembe. Kiválasztották a helyüket, és elővették a táskájukat ami egyforma volt, majdnem ugyan olyan ruhában voltak és a nevük is majdnem egyezett, egymás mellet ültek elég érdekes volt de nem foglalkoztam vele. Inkább rajzoltam, el sem kezdtem, de Amber odament piszkálni az ikreket. Nem figyeltem hogy mit mondott nekik csak arra emlékszem hogy felálltak és Amber be akart nekik húzni. De nem ők kaptak egy öklöst a képükbe hanem én. Ugyanis odarohantam az ikrek elé mielőtt elcsattant volna a pofon. Annyira erős volt, hogy elájultam. mindenki engem figyelt. nézték tétlenül a földön fekvő lányt amikor megjött az igazgatónő, és látta hogy Amber előtt fekszem eszméletlenül. Ráparancsolt Nathanielre hogy vigyen el a gyengélkedőre, megfogta Amber kezét, és elvitte az igazgatóiba. Ezalatt eszméletlenül feküdtem az ágyon a szemem alatt egy felduzzadt monoklival.

Nathaniel aggodalmasan nézett rám, miközben várta az ápolónőt. Mikor felébredtem Nathaniel aggodalmas arcát láttam, picit megijedtem és felültem.

-Mi-mi történt velem? – fogtam meg a fájós fejemet.-

-Amber behúzott neked egyet. – magyarázott nekem-

-Ja tényleg! ááá nagyon fáj!

-Tessék ezt tedd rá! –és adott nekem egy jéggel teli zacskót. Amikor rátettem a szememre először fájt, de aztán egyre jobb lett.

- Szerintem jól van - szólt az ápolónő és rákötötte a fejemre a jeget.- 1 napig  legyen otthon míg lemegy a duzzanat, valakinek haza kell kísérnie- eközben bejön az ikerpár és mondja Alexandra-

- mi elvállaltjuk!

- rendben!- felkeltem és elmentem az ikrekkel, és az ikrek telepatikus beszélgetésbe kezdtek.

~ mért mondtad ezt?~ kérdezte Alex

~ mert miattunk lett monoklija és ha ő nem lenne akkor most én vagy te mennénk haza már az első nap. És ne aggódj szerintem kedves~

~ Awh rendben.~

- Kö-köszönjük hogy elénk ugortál!

- szívesen- suttogtam mert nagyon fájt ha beszéltem. Rock nem várt rám de felébredt amikor meghallotta a lépcsőházban a lépteimet. Elköszöntem egy bólintással az ikrektől és Rock kinyitotta az ajtót, és elmentem az ágyamba olvasni a kedvenc könyvemet. ~eközben Ambernél és az igazgatónál~

- Dede nem is ő kapta volna hanem az ikrek!

- Akkor még nagyobb büntetést kap ha két embert akart bántani! Felfüggesztést kap!

- de de… - próbált magyarázni de nem volt semmi ötlete hogy miről is hazudjon-

- Nincs semmi de! menjen haza!- ezzel elment. mit megnem adnék hogy láthassam az arcát mikor meghallotta hogy felfüggesztést kap, hihi!

kapott egy levelet hogy a szülei elolvashassák miért is függesztették fel.

Kedves Szülők!

Gyermekük bántalmazta Kameko Noghtmare diákot, és Eleve két diákot akart bántalmazni. Ezért kapott egy intőt és felfüggesztést de majd szólok ha vége van!

-Amber ez igaz?! Édes anyáddal csalódtunk benned! Indulj a szobádba! most azonnal!- Amber egy szó nélkül elindult a szobájába. Nathaniel lefotózta a levelet és elküdte nekem, ezzel jobb lett a hangulatom

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.