Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alice Heartdead napjója 6. Fejezet

egész nap mindenki röhögött rajtam. Egyszercsak kapok egy üzenetet Csillagtól.

-Szikra! Ma, a hídnál, emberek, izé, gyere! - nézek... mivan? de hát ha menni kell, akkor menni kell! Délután lementem a hídhoz, ahol Csillag várt engem.

-Na végre! Elkezdőthet a random műsor! Gyere! - Csillag kisebb korunkban még szeretett olyat csinálni, hogy elmegyünk egy helyre, és ott elkezdünk trükköket csinálni. Tehát, a híd korlátján kézen egyensújoztam, mikor megláttam néhány osztálytársamat. gyorsan megfogtam a híd peremét, és mintha egy szirt tetejéről kapaszkodénk, úgy kapaszkodtam, s lógtam le. A nézők meglepődtek, én már sehol sem voltam. Beértem egy erdőbe, és lassan besötétedett. én remegve mentem az erdőben, rózsaszín ruhában, az akrobataáknak kötelező mini szoknyanadrágban, köldökig kivágott akrobata felsőmben, a sötétben. Féltem. Ördög se volt velem. Egyedül... éjjel... egy erdőben... a sötétben... Egyszercsak, valaki hátulról átkarolt. Én lefagytam a félelemtől. Az illető megfordított, és nekinyomott egy fának.

-Mi-mit csinál? é-és ki maga? - az illető elmosolyodott

-A legrosszabb rémálmod!

-Je-Jeremy? - ismertem rá a fiúra, aki az előző suliban mindig megvert....

-Így van! - elengedett, én megfogtam a telefonomat, és hívtam Csillagot.

-Csi-Csillag! Szikra vagyok! Az erdőben... ÁÁÁÁ! - mondtam, és a végén Jeremy letámadott. A vonal megszakadt. Nagyon féltem - m-mért csinálod ezt? Mért utálsz? Mi dicsőséged van ebből? Nagy vagy lány verő!

-Hallgass! - fogta be a számat, és megvert. Egy idő után 4 fiú hangja hallatszódott, meg 2 kutyaa ugatása. Én már majdnem sírtam.

-ÁLLJ! - mondta a 4 fiú egyszerre. Még két rendőr jött, és elvitték Jeremyt, de viszont odajött hozzám a 4 fiú. Nathaniel, Castiel, Lysander, és Csillag volt. Csillag letérdelt hozzám, és átölelt.

-Alice... - jött közelebb Lys.

-Totál megérte... - mondtam, elmosolyodva.

-Cast hozz egy pokrócot! - mondta Lys. Castiel hozott egy pokrócot, és betakartak vele. Felültettek egy autóra, majd Nathaniel adott valami meleg italt, és nagy csend volt... míg Nath meg nem törte

-éééés... ki volt ez az ürge aki megvert?

-Egy srác, akivel nagy volt a gondunk... Szikrát mindenki utálta, főként ez... ez a... - mondta Csillag

-Elég lesz Csillag! Igen, utáltak, igen megvertek, de Csillag mindig megvédett, és segített rajtam. jól vagyok, néhány nap múlva... - ekkor vért köhögtem

-SZIKRA! - ijedt meg Csillag. Én elájultam.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.