Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alice Heartdead Naplója 1.Fejezet

1.Fejezet 

Még egy költözés... miért? ouh... még be sem mutatkoztam... A nevem Alice HeartDead Emily, éééés igen, költözünk... Remélem most nincs egyenruha! arra a ruhára, nehezen vettem fel a kedvenc köpenyem! Na min1! Az autóban ülök, és nézek ki az ablakon az ölemben a nőstény német juhászom Ördög.                                                        -Nézd Alice! Milyen szép tavaszi idő...!                                                                                                                                             -Aha...

-Alice! tudom, Anyád elvesztése nehéz volt, de az 10 éve volt! - én csak ültem tovább és bámultam ki az ablakon        - Megjöttünk! - amikor kiszálltam egy barátságos 2 emeletes házat láttam meg, néhány fával.

tali-s_house.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ki is pakoltunk, és az új szobámban kiraktam a rajzaimat, és Ördög, no meg a Gitárom társaságában elkezdtem játszani. Persze, nem sokáig, hisz a hosszú út kimerített. Reggel, aíthe grenma ébresztőm ébresztett.

*Ott ahol a part szakad, és térdig ér a szikra, bátor a szív, néma az agy, ISTENI A SZIKRA!* *Csatt* csaptam le az órámat. Elvánszorogtam a szekrényemig, és kivettem a ruháiamat. Elkészültem, és elindultam a Sweet Amoris Nevű Gimibe.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.