Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kameko Nightmare új élete

1Fejezet

Az új lány

Ez a nap is úgy kezdődött mint a többi, új suli új város, remélem itt már betudok illeszkedni!

Amikor elindultam az új suliba, gondolatok járták át a fejem, *vajon lesz itt egy barátom legalább, vajon kedvesek a diákok?* eféle gondolatok cikáztak a fejemben.

amikor beértem az új gimibe, összefutottam az igazgatónővel.

-Hello! te vagy az új lány Kameko Nightmare ugye? Üvözöllek a sweet amoris gimnáziumban!-mondta az igazgatónő-

-Jónapot! Igen én vagyok! -modtam mosojogva-

-Legyen szíves menjen el a dök terembe -intett szemével a jobbra lévő ajtóra- és intézze el a papírokat a DÖK elnökkel Nathaniellel!-

-Rendben azonnal!-

bementem azon az ajtón ahova mondta az igazgatónő, találkoztam egy aranybarna szemű, magas, szőke fiatal emberrel

-Szia! -mondta- biztos te vagy az új lány Kameko Nightmare ugye? üdvözöllek! -Mosolygott rám-

-Szia igen én lennék az, te meg biztos Nathaniel vagy igaz?

-Igen! miben segíthetek?

-Az igazgatónő mondta hogy el kell intéznem valamit a beiratkozási papírokkal.

-Igen itt van ezt és ezt kell aláírnod meg a beiratkozási díjat is ide kellene adnod!

-A - azonnal! -mondtam hadarva, aláírtam mindent és odaadtam neki a beiratkozási díjat

elköszöntem Nathalientől elég kedves volt, eddig jó ez a hely. Mikor kimentem az udvarra belebotlottam egy vörös hajú, szürke szemű fiúba.

-Hát te meg ki vagy? -mondta elég mérgesen-

-É-én Kameko Nightmare vagyok az új lány. -nem tűnt valami kedvesnek-

-Az én nevem Castiel! Hallottam rólad! kiváncsi vagyok melyik klikkbe fogsz tartozni!

-Én nem szoktam klikkbe tartozni én olyan különc fajta vagyok -mondtam kicsit félénken-

-Oké na akkor szia!

-Szia! -ő nem volt túl szimpatikus, de majd meglátjuk. Tovább mentem felfedezni az iskolát, mikor bementem az osztályterembe, találkoztam egy lánnyal *végre! egy lány már azthittem fiú suli ez!* gondoltam magamban.

-Szevasz én Iris vagyok te megbiztos az új lány Kameko Nightmare ugye?

-Szeva igen én vagyok az! Nemtudod hogy milyen óránk lesz?

-őőm azthiszem töri várj megnézem az órarendet! -ezzel elment megnézni az órarendet ezalatt elmentem a leghátsó padhoz és elrendeztem a cuccaim ki raktam a rajzcuccom, és vártam Irist-

-Természet ismeret lezsz! -mondta aztán rá csodállkozott a rajzomra- -De szépen rajzolsz!-

-Kö-köszi ha úgy gondolod... -ezzel visszaült a helyére én meg magányos farkasként elkezdtem rajzolni.

Egész óra alatt rajzoltam és nem fgyeltem a tanárra, mikor vége lett az órának ültem a padban és tovább rajzoltam amikor,

bedugtam a fülembe a fülhallgatót, elkezdtem hallgatni a zenémet és rajzoltam tovább. Belemélyedtem a rajzomba, de visszajöttem a való világba amikor észrevettem hogy a folyosón hangos kiabálás hallatszott, kimentem és megnéztem mi történik. Egy Szőke hajú vörösesbarna szemű csicsás ruhába öltözött lány lekiabált egy lila hajú félénknet tűnő lányt.

-Mit képzelsz magadról hogy így nekerontasz?! Majdnem letört a műkörmöm! tudod mennyibe kerül a manikűrös?!

-sajnálom! -ondta halkan a lila hajú lány. Épp be akart neki húzni a szőke mikor odamentem és leállítottam őket.

-Te meg mit csinálsz?! Egy ilyen béna és csicsás műköröm miatt megütnél valakit?! Mondanám rád hogy egy bunkó paraszt állat de ezzel meg sérteném az állatokat!

-Áhá te vagy az a bizonyos Kameko igaz? Ez itt az én területem, maradj ki ebből, ha nem akarod hogy neked is hiányozzon a fogad! -ezzel elviharzott-

-Szia kö-köszi hogy megvédtél! a Nevem Viola!

-Szia az enyém Kameko szívesen tettem nem szeretem az erőszakot. inkább nkem húzzanak be mint másnak! Amúgy ezmeg ki volt?

-Az ő neve amber. Nekem mennem kell szia!

-Szia!- ő kedves volt elég félénk, de aranyos lánynak tűnt. Mikor vége lettek az óráknak hazamentem, leültem megírni a leckémet, mikor ismerős de számomra undorító szagot éreztem. *Olyan ismerős de vajon… -eképp gondolkodtam mikor ráeszméltem hogy- KEN!- ráeszméltem hogy az előző iskolában volt egy pápaszemes lúzer ki szerelmes belém, utánam jött. Odamentem az ablakhoz és kinéztem hátha vaklárma, nem az volt, ott integetett nekem ken én mű mosollyal visszaintegettem aztán lementem hozzá.

-Te meg mit keresel itt?! Utánam jöttél?! –kiabáltam rá de lejjebb vettem a hangerőm amikor megkérdeztem- És az ott egy póni?

-igen utánad jöttem! –mosolygott- ha jól tudom szereted a rózsát meg a pónikat!

-utálom a pónikat és gyűlölöm a rózsát!

-ohh bocs akkor megyek szia!

-Viszlát! –és elment én visszamentem a szobámba és befejeztem a leckém. Másnap leültem a padomba és rajzoltam, amikor megint hallottam Amber hangját *miben sántikál ez a lány megint?*

kimentem a folyosóra amikor meglátom hogy lendíti a kezét egy pofonra, Violára. *ezt nem hagyhatom ennyiben!* oda rohantam Amberhöz és bal kézzel megfogtam a vállát, jobb kézzel a krját meg forgattam majd a földre terítettem, Kezét a bal lapockájához szorítottam.

-Ha még egyszer ilyesmire vetemedsz kicsavarom a karod- ezzel elengettem-

-még ezért megfizetsz! –kiabált menekülve. Viola is elmenekült mert megijedt, és láttam hogy mindenki engem néz.

-mit bámultok?! nincs semmi látni való! TÜNÉS INNEN!!!!!- még 2 másodpercig ott maradtak aztán sikítva elmenekültek ők is, kivéve Castielt. felhúztam a sapkámat mert a „verekedés” közben leesett, Castiel odajött hozzám és mondta

-Kemény csaj vagy!

-Ezt bóknak veszem.

-Hol tanultad ezt a mozdulatot?

-8 éves koromban az apámtól mielőtt meghalt

-Sajnálom.

-Most egyedül élek.

-Mit szólnál ha hazakísérnélek úgyis sétálni viszem a kutyámat.

-Azt szólnám hogy hozom a cuccom!- összeraktam a táskámat és elindultam Castiellel hazafelé. Útközben láttam Nathanielt ahogy a macskákkal bajlódik mondtam Castielnek hogy várjon egy pillanatot, és odamentem Nathanielhez. A párkányról egy fekete kis cica beleesett a kapucnimba, én nem éreztem és így visszamentem Castielhez. Mikor hazaértem levettem a pulcsim, és észrevettem a kis cicát nem akartam visszavinni.

-Ó hát szia hogy kerültél ide?

-Miau –olyan fekete volt a szőre mint az én hajam, és a szeme pont olyan vörös volt mint az enyém-

-De cuki vagy! Biztos éhes is várj hozok valami kaját- lementem a konyhába és szét tördeltem a rántott húst egy tányérba, és egy kis tálba öntöttem tejet felvittem a szobámba

-jó étvágyat! Mi legyen a neved? Megvan Rock lesz a neved! Tetszik a neved? –a cica bólintott. Ráadtam egy nyakörvet és csináltam neki egy kis ágyat. Amikor lefeküdtem aludni a cica felkelt az ágyából, és nagy nehezen felmászott az ágyamra, bebújt a takaróm alá és dorombolva hozzámbújt. Másnap elég rosszul éreztem magam, ezért küldtem egy SMS-t Nathanielnek hogy ma nem megyek be, Nathaniel hangosan olvasta és Amber meghallotta ő tovább mondta a barátnőinek és ők elmondták mindenkinek köztük Castielnek is. *Kameko beteg?! meg szeretném látogatni.* erre gondolt Castiel, Elment a Suliból és összerakott egy csomó egészséges cuccot. Rock hallotta lépteit és ráugrott a kilincsre, kinyílt az ajtó. Castiel körbenézett és meglátta Rockot.

-Szia Cica! Elmondanád hol van Kameko? –Rock intett a fejével hogy kövesse, eljöttek a szobámba és Rock ráugrott az ágyamra és lefeküdt az ölembe. Castiel leült és várta hogy felébredjek és nézte hogy aludtam. Mikor Felébredtem megrémültem de amikor észrevettem hogy Castiel az megnyugodtam kicsit.

-Castiel?! te meg mit keresel itt?! -felültem hiába mondta az orvos aki a házhoz jött hogy nem szabad és elkeztem köhögni-

-Légyszíves fekügy  vissza! Eljöttem ápolni téged. talán baj?

-Nem nem baj! –vissza feküdtem- de neked nem suliban kéne lenned?

-Suliban? ugyan annyira nem vagy beteg! Amúgy ki ez a cica?

-Nemtudom hogy került ide de amikor hazakísértél akkor a kapucnimban találtam hát megtartottam.

-Nagyon okos ő engedett be tanítod?

-Nem nemszokás a macskákat tanítani én sem értem hogy mitől ennyire okos

-Az úgy klassz

-jah –Beszélgettünk még egy kicsit aztán amikor elkezdett játszani a gitárján elaludtam. Már elég késő volt ezért Castiel nem ment haza és elő keresett egy hálózsákot és elaludt mellettem. Mikor felébredtem már nem volt ott, éreztem valami isteni illatot, a konyhából jött hát kimentem oda aztán meglepődtem azon amit láttam *Castiel főz?!* Castiel megfordult és meglátott engem és odajött hozzám hogy vissza kísérjen az ágyamba szerencse hogy szombat volt ezért Castielnek nem kellett suliba mennie. Behozta az ágyamba a reggelit. elég érdekesre sikeredett az étel de én örömmel fogyaztottam. Kedves volt tőle hogy csinált reggelit. ekkor csengetést hallottam. Castiel Kinyitotta az ajtót és egy csokor mimóza virágot talált felvette és bejött a szobámba.

-Ez meg mi?

-Biztos az a lúzer Ken küldte, még mostse hagy békén hogy az apja elküldte Katonai suliba.- Azután egésznap aludtam Castiel kitette a csokrot a szekrényemre és hazament. Másnapra meggyógyultam és Castielt sehol nem találtam, küldtem egy SMS-t Nathanielnek hogy megkérdezzem mi a lecke és azután megírtam.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Measuring Blood Pressure

(AVoimabixEpima, 2018.10.08 13:40)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-100mg-pris/

Record blood pressure (hypertension)

(AAwaillslidona, 2018.08.06 13:41)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-rennes/